Over WOTY

Over

WOTY

WOTY is de plek waar jij alle reisinformatie kan vinden om jouw volgende reis te plannen en inspiratie op te doen. We hebben een leuke webshop met eigen ontworpen t-shirts en hoodies, maar ook handige travel accessoires! Je kan dus in stijl op reis!

WOTY is ontstaan uit de passie voor reizen en het willen delen van mooie en interessante plekken. Wij zorgen elke week voor nieuwe blogs met alle informatie over de mooiste steden van de wereld.

Let's travel the world!

DSC01341
over

WOTY

Het idee achter WOTY is in 2018 ontstaan voor een schoolopdracht. Het idee was een webshop met eigen ontworpen T-shirts in de travel categorie. In een avondje werd het logo gemaakt en vrij snel ontstonden al de eerste designs. Leuke T-shirts met daarop de naam van een stad met daarin diverse eigen gemaakte foto’s.

Toch werd in 2019 vrij snel duidelijk dat deze ontwerpen toch niet goed bij de doelgroep aankwamen. Zo ontstonden er weer nieuwe designs en kwam daarbij ook de webshop online. WOTY begon in maart 2019 voor het eerst met sociale media en het promoten van het merk. Dit groeide al best snel en de nieuwe designs vielen goed in de smaak.

Nu in 2020 is de nieuwe webshop online gekomen, een totaal ander design plus nieuwe artikelen. We zijn uitgebreid met handige travel accessoires en leuke artikelen voor in huis. Daarnaast zijn de T-shirts weer een beetje aangepast en zijn er nu ook hoodies bij gekomen!